Android hakkında en güncel haberlere ulaşmak için; http://feeds.feedburner.com/Androidindirdik Reklam | Destekle
android indir

14 Mayıs 2013 Salı

Android Bilgi Yarışı indir

Bilgi yarışı, kendimizi denerken, eğlenceli zaman geçirebileceğimiz bir uygulama. Bilgi yarışı birçok konudan oluşmaktadır. Bu konular ise şöyle; Tarih, Coğrafya, Genel Kültür, Spor, Kültür sanat, Sinema, Magazin, Edebiyat, Müzik ve çocuk kategorilerinden oluşmaktadır. Bilgi yarışında bu konularla ilgili binlerce güncel sorular sizleri bekliyor. Soruları yanıtlarken hem keyifli zaman geçirip, hem de bilgi dağarcığınızı geliştirebilirsiniz.


Eğer bulmaca çözmekten, birçok bilgi yarışması programlarını izlemekten hoşlanıyorsanız bu uygulama tam size göre. Sizde bilginize güveniyorsanız ödüllü yarışmayı denemenizi öneririm. Ödüllü yarışma bölümünde sıralamaya girenlere çeşitli hediyeler veriliyor.

Android Türkçe Ödüllü Bilgi Yarışı Oyunu Ekran Görüntüleri;




Üstelik gittiğiniz her yerde cep telefonunuzdan ya da tabletlerinizden kısacası Android yazılımının yüklü olduğu herhangi bir cihazınıza ücretsiz olarak linke tıklayıp google play üzerinden indirebilirsiniz.

Android Bilgi Yarışı

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Android indirdik Hakkında
Çeşitli android oyun ve uygulamalarını yakından takip eden ve android bloguna yer veren paylaşımcı ve araştırmacı insan...

''Android Bilgi Yarışı indir'' Bu yazı; 14 Mayıs 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Android tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!