Android hakkında en güncel haberlere ulaşmak için; http://feeds.feedburner.com/Androidindirdik Reklam | Destekle
android indir

14 Mayıs 2013 Salı

Jetpack Joyride indir

Fruit Ninja oyununun yapımcılarının ürettiği bu yepyeni macera oyunu olan Jetpack Joyride, hedef kitlenin beğenisine sunuldu. Sürükleyici ve bir o kadar da bağımlılık yapan oyunun konusu ise, bir gün sırtına üstünde deneme yapılan bir roket ceketi takan Barry isimli kahramanın atıldığı macera. Bu ceketi kullanarak önüne çıkan altınları alarak, yola devam etmek gerekiyor.


Macera dolu oyunda bir yandan engelleri aşmaya çalışırken, diğer yandan da bizi öldürmek için bekleyen düşmanları aşarak ilerlememiz gerekir. Aldığımız altınlarla kendimize yeni özellikler ekleyebilir ve yeni araçlar satın alabiliriz. Böyle olunca da oyun daha zevkli bir hal alıyor.

Artık sürükleyici bu macera oyununu, android programının yüklü olduğu tüm cep telefonlarına, tabletlere, bilgisayarlara ücretsiz indirebiliriz.

Jetpack Joyride

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Android indirdik Hakkında
Çeşitli android oyun ve uygulamalarını yakından takip eden ve android bloguna yer veren paylaşımcı ve araştırmacı insan...

''Jetpack Joyride indir'' Bu yazı; 14 Mayıs 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Android tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!