Android hakkında en güncel haberlere ulaşmak için; http://feeds.feedburner.com/Androidindirdik Reklam | Destekle
android indir

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Subway Surfers indir


Android işletim sistemine sahip cihazlar için üretilen, dünyanın en çok oynanan kovalamaca oyunu olan Android Subway Surfers Oyunu artık ücretsiz olarak hizmetinizde. Oyun markette indirme rekorları kıran ve bu oyunu indirip deneyen binlerce kişi tarafından olumlu olarak yorumlanıp çok iyi puan toplamıştır.

Oyunumuzu kısaca anlatım size dilerseniz. Jake isimli kahramanız trenlerin ve istasyonun duvarlarının üzerine sprey boyalar ile yazdığı için istasyon şefi çok kızmıştır ve köpeği ile birlikte Jake i yakalamak için onu hızla takip etmektedir. Jake tren rayları üzerinde sinirli şeften kaçmak için hızla koşmaktadır. Jake şeften kaçarken karşıdan gelen trenlere dikkat etmeeli yön değiştirmeli. Önüne çıkan trenlerin üzerinden atlamalıdır. Jake kaçış esnasında yol üzerindeki altınları toplarak gücüne güç katıp puanları toplamalıdır.

Android Subway Surfers Oyunu tanıtım videosu;



Kiloo Games tarafından programalanan görsel açıdan oldukça zengin bu güzel android oyununu ücretsiz olarak aşşağıdaki resime tıklayarak indirebilirsiniz.
Subway Surfers

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Android indirdik Hakkında
Çeşitli android oyun ve uygulamalarını yakından takip eden ve android bloguna yer veren paylaşımcı ve araştırmacı insan...

''Subway Surfers indir'' Bu yazı; 15 Mayıs 2013 Çarşamba tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Android tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!